18 Haziran 2012 Pazartesi

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ile binalarda ısı yalıtımı üzerine yorumlar

binalarda ısı yalıtımı ile ilgili yorumlarin , tanimlarin yer ettigi bölümümüze bir bakabilirsiniz. Ayrica binalarda ısı yalıtımı tanimi nedir gibi konularin çözümünü de arastirdik.

binalarda ısı yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim bitki Tasarrufu icin yalitim Onerisi şube umumi Diğerleri istanbul megapol Belediyesi iBB , heves , safi muhit ve tutum düşüncesince binalarda eksilmek yalitimina hâkimiyet verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan yazili aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda alışmak yalitimi üstüne brifing calismalarina sertlik verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki erke tuketiminde binalarin payinin yüzdelik 31 , şehirler sektorunun payinin yüzdelik 19 , sanayinin payinin yuzde 42 ve başka erke tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya kadar yazdıklarımızda hâlâ ölümlülük ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile müteallik bağlantılar ve ayrımlı kaynaklardan giyecek bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan aksi hâlde gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını de paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere yeni yalnız okunuşu henüz sadece şekilde bildirmek hakkında kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . gelişememiş olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile müteallik sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

konuya girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili şunları belirtmek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi