16 Haziran 2012 Cumartesi

seramik abajur altlığı üzerine peçete dekupaj uygulaması ile sprey poliüretan üzerine yorumlar

Bu aralar sprey poliüretan ile ilgili bir çok soru soruldu. Bu yazıyla sprey poliüretan hakkında sorulan tüm bu sorulara cevap vermeye çabalayacağız.

konuya girmeden sprey poliüretan ile alakalı şunları söylemek gerekir. Seramik obje üzerine peçete dekupaj uygulaması Malzemeler seramik abajur altlığı akralik boyalar-Şampanya ve değerli madenî göstermelik desenli kağıt peçete desen kesildikten sonra aynı kata ayrılacak peçete tutkalı makas zımpara hi-shine sprey vernik ışıklı sprey vernik Peçete dekupaj tekniği değiştirmeden ahşap objeye uygulandığı derecede uygulanır . sıkıntılı birinci ölçü boyadan ileri zımpara yapılmaz . üstüne parlayan sprey vernik uygulandı .

Buraya sağlam yazdıklarımızda yeni çok ağırlıklı olarak sprey poliüretan konusu ile müteallik bağlantılar ve değişik kaynaklardan değişik bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan gelecek gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını da paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere daha net ve henüz bağımsız şekilde görevlendirmek maksadıyla kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . döl eşi olarak seramik abajur altlığı üzerine peçete dekupaj uygulaması yazısı ile ilişkin sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

sprey poliüretan meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Aşağıdaki linkte konuyla ilgili diğer prototip ve makaleleri bulabilirsiniz . Seramik tepsi dair one-stroke çalışması Peçete dekupaj tekniği ön bakınız Kuşevi-kağıt peçete uygulaması Peçete dekupaj ve zımpara eskitme uygulanmış ekmeklik One stroke tekniğiyle boyanmış porselen demlik

sprey poliüretan konusunda toparlanmış yazılar, sprey poliüretan yapılışı....

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi